Nydelige fiskepinner er lette og raske og lage. Og så er de mye bedre enn de man får kjøpt
i butikken. Vi er så heldige å få fersk fisk fra pappa og da kan man lage de deiligste retter som heller ikke koster så mye.
4 pers:
Torskefilet til 4 personer ca 600 gr
hvetemel til panering
2 egg
Bread crumbs ( fås kjøpt i internationale matbutikker)
Salt og pepper
Skjær fisken i mindre passe tykke biter. Ha så hvetemel i en brødpose og ha fiskebitene i. Rull så hvetemelet fordeler seg på alle fiskebitene, pisk sammen egg, salt og pepper og dypp så hver fiskebit i blandingen, Rull så fiskebitene i bread crumbs. Bread crums er noe som ligner på grillmel, bare at den er sprøere og er hvit på farge. Stek så fiskebitene i smør eller olje.
Server med en råkostsalat , remulade og stekte potetbåter.
Potetene kan stekes ved 250 grader , skjær potetene i båter og legg de i ei ildfast form. Rigle litt olivenolje over og srtø grovsalt på. Sett de inn i stekeovnen og stek til de er møre ca 30 - 40 min.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar