Denne oppskriften har jeg fått av min søster Nina, gryta var kjempe god og kjøttet ble så saftig og godt.
Man kan bytte ut svinekjøttet og bruke lammekjøtt eller oksekjøtt.
4 posj:
400- 500 gr svinekjøtt, lammkjøtt eller oksekjøtt
8 - 10 dl saus ( 1 pk fløtesaus og1 pk brunsaus)
1 rød paprika kuttes
1 løk kuttes
1 boks babymais deles
1/2 pose wok grønnsaker
Brun kjøttet og kok sausen som anvist på pakken.
Bland så alt i sausen og la det hele få et nytt oppkok, skru så ned varmen og la det små koke i 2- 3 timer.
Potetgrønnsaks mos:
10 poterter
3 gullerøtter
1/2 kålrabi
Evt litt selleri
Vask og skrell grønnsakene og potetene.
Kutt de i litt minde biter og la alt sammen kokes i en og samme kasserolle med litt salt i.
Kok til det er mørt. Hell så ut vannet og ta vare på litt av krafta tilfelle du trenger å spe mosen litt.
Ha i litt smør og bruk en stamper til og mose alt godt sammen.
Smak til med salt og pepper
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar