onsdag 18. august 2010

Kyllinghakk


En enkel og god pasta rett som er lett og lage. Ikke tar det for lang tid heller, et greit alternativ når en skal ha middagen unnagjort på et blunk :D Her i huset like de det kjempegodt.

4 posjoner:

3 sjalottløk, hakket
3 fedd hvitløk, finhakk
smør til steking
600 g kvernet kyllingkjøtt eller kyllingkjøttdeig
400 g knuste tomater på boks
2 ts estragon eller2 ts timian
1 ts salt
1/2 ts pepper
3 ss kremfløte
Sett en høy panne på platen. Ha margarin i pannen og varm opp.
Når margarinen er smeltet, tilsett løk og hvitløk. La løken bli blank før kjøttet tilsettes. Rør godt slik at kjøttet blir jevnt og fint uten store klumper. Tilsett de øvrige ingrediensene og la retten surre ved svak varme ca 10 minutter. Smak til.
Server kyllinghakket til kokt pasta, sammen med revet ost.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar